Skip links

Satış Stratejisi

Omurga Makina, hizmet verdiğiniz sektörde üretiminizi kolaylaştıran ve uzun vadeli değer katan ekipmanlar üretir. Beklentilere ve ihtiyaca uygun çözümler üretirken, ülkemizde ve global pazarda lider bir konumda olmayı hedefliyoruz. Ürünlerimizi satın almaya karar verdiğiniz andan, satış sonrası teknik destek, bakım ve onarım süreçleri de dahil olmak üzere uzman ekibimiz size her zaman hizmet sunmaya hazırdır.

Çözüm odaklı ekip  çalışması yaklaşımı ile, kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayışı ile sunduğumuz hizmetlerimizde; Doğru yerde, doğru zamanda ve doğru insanlarla işbirliği içerisinde olarak, koşullara uygun çözümler üretiyoruz.

Omurga Makina ürün ve ekipmanları pek çok farklı sektörün ihtiyacını karşılamaktadır. Ürünlerimizin kullanıldığı sektörler oldukça geniştir. Her sektörde farklı uygulamalar ve ihtiyaçlar bulunabilir.

Bunlardan bazıları;

Enerji: Petrol ve gaz endüstrisi, enerji üretimi, rafineriler ve boru hatları gibi alanlarda pompa sistemlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Santrifüj pompalar, petrol taşıma, petrol rafinerisi işlemleri, gaz taşıma ve endüstriyel enerji üretimi gibi uygulamalarda kullanılır. Güç santralleri, rüzgar türbinleri ve hidroelektrik santralleri gibi enerji üretimi tesislerinde mekanik salmastralar kullanılır. Omurga Makina Mekanik Salmastralar, yüksek basınç ve sıcaklık ortamlarında enerji kaynaklarının sızdırmazlığını sağlamak ve sistemlerin verimliliğini artırmak için kullanılır.

Su ve Atıksu: Su ve atıksu arıtma tesisleri, içme suyu dağıtım sistemleri, kanalizasyon sistemleri ve sulama projeleri gibi alanlarda pompalama sistemlerine ihtiyaç duyulur. Omurga Makina Pompa Çeşitleri, su temini, su arıtma, atıksu pompalama ve drenaj uygulamalarında kullanılır.

Kimya- Petrokimya- Gaz Endüstrisi : Kimya endüstrisi, petrokimya tesisleri, ilaç üretimi ve gübre üretimi gibi alanlarda kimyasal sıvıların transferi için pompalara ihtiyaç vardır. Omurga Makina pompaları , kimyasal sıvıların pompalanması, proses kontrolü ve endüstriyel kimyasalların üretimi gibi uygulamalarda kullanılır. Kimya ve petrokimya endüstrilerinde gaz kompresörleri, gazların taşınması, basınçlandırılması ve işlenmesi için kullanılır. Bu uygulamalar arasında gaz enjeksiyonu, reaktör basıncı kontrolü, gaz geri kazanımı ve proses gazı sıkıştırması yer alır. Gaz kompresörleri, doğal gaz üretimi, gaz boru hatları, gaz arıtma ve işleme tesisleri gibi petrol ve gaz endüstrisi uygulamalarında yaygın olarak kullanılır.

Denizcilik ve Gemiler: Denizcilik sektöründe, yakıt transferi ve dökme yük transferi gibi işlemler için pompalara ihtiyaç vardır. Omurga Makina pompa çeşitleri, deniz suyu pompalaması, yakıt transferi, denizaltı keşif sistemleri ve gemi içi yangın söndürme sistemleri gibi uygulamalarda kullanılır.

Denizcilik sektöründe gemi motorları, dalgıç pompaları, direksiyon sistemleri ve diğer denizcilik ekipmanları için mekanik salmastralar kullanılır. Bu salmastralar, suyun gemiye girmesini engellemek ve geminin suya karşı sızdırmazlığını sağlamak için kullanılır.

Gıda ve İçecek: Gıda işleme, içecek üretimi, süt işleme ve şeker endüstrisi gibi alanlarda pompalama sistemlerine ihtiyaç duyulur. Omurga Makina pompoları gıda ve içecek üretim süreçlerinde, sıvıların transferi, karıştırma ve dozajlama gibi uygulamalarda kullanılır. Gıda ve içecek endüstrisinde, örneğin içecek dolum makineleri, süt işleme ekipmanları ve gıda işleme makineleri gibi uygulamalarda mekanik salmastralar kullanılır. Bu salmastralar, gıda maddelerinin hijyenik ve sızdırmaz bir şekilde işlenmesini sağlar.

İnşaat ve İmalat: İnşaat sektöründe, beton pompalama, su drenajı ve endüstriyel ekipmanlar gibi uygulamalar için pompalara ihtiyaç vardır. Omurga makine pompa çeşitlerinden santrifüj pompalar, inşaat projelerinde drenaj, soğutma, yangın söndürme ve hidrolik sistemler gibi uygulamalarda kullanılır.

Nükleer Enerji: Nükleer enerji santrallerinde gaz kompresörleri, gaz işleme, soğutma ve nükleer reaktörlerin çalışmasında kullanılan gazların basınçlandırılması için kullanılır.

Havacılık ve Uzay: Havacılık ve uzay endüstrilerinde gaz kompresörleri, uçaklarda, roketlerde ve uzay araçlarında kullanılan gaz sistemlerinde kullanılır. Bu uygulamalar arasında uçak motorlarının sıkıştırma aşaması, yakıt sistemi basınçlandırması ve havacılık test cihazları için gaz sıkıştırması yer alır.

Endüstriyel İşlemler: Genel endüstriyel işlemlerde gaz kompresörleri, basınçlı hava sistemleri, pnömatik araçlar ve makinelerin çalışması için kullanılır. Bu uygulamalar arasında basınçlı hava sistemleri, gazla çalışan ekipmanlar ve endüstriyel proseslerin desteklenmesi yer alır.

Pazar da ki yerimiz:  Müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve tercihlerini anlamak için pazar trendlerini takip ediyoruz. En doğru ürünü, makul fiyatları göz önünde bulundurarak müşterilerimize sunmayı amaçlıyoruz.

Farklı ürünler:  Pompalar, Gaz Kompresörleri, Mekanik Salmastralar, Yedek Parçalar ve Tamamlayıcı Ekipmanlar olmak üzere Omurga Makina olarak sektörel ihtiyacınızı karşılana ürünlerin satışını yapıyoruz. Ürünlerimizin diğer benzer ürünlerden farklı olduğunu ve müşterilerimize nasıl katma değer sağladığını deneyimleyin. Performans, enerji verimliliği, dayanıklılık veya yenilikçilik gibi özellikler Omurga Makina’yı farklı kılan faktörlerdir.

Müşteri Memnuniyeti Esasımız: Uzun vadeli müşteri memnuniyetine odaklanıyoruz ve uzun vadeli ilişkiler kurmak için çalışıyoruz. Satış sonrası hizmetler sunarak müşterilerimizin sadakatini kazanıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlıyor ve onlara en uygun çözümleri sunuyoruz.

Eğitim ve Danışmanlık: Planlı eğitim programları uygulayarak çalışanlarımızın ve teknik kadromuzun bilgi seviyesini yüksek tutuyoruz. Müşterilerimize teknik destek ve danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Omurga Makina sistemlerinin nasıl çalıştığına dair eğitimler düzenliyor ve müşterilerimize nasıl doğru bir şekilde kullanacaklarını öğretiyoruz. Müşterilerimize sağladığımız değeri artırarak güvenilir bir firma olmayı taahhüt ediyoruz. Çalışanlarımızın memnuniyeti ve katılımı ile kalite yönetim sistemimizi sürekli iyileştiriyoruz.

Rekabetçi Fiyatlandırma: Piyasa koşullarını dikkate alırken, maliyet tasarrufu sağlayacak doğru fiyatlandırma stratejisi belirliyoruz. Müşterilerimize rekabetçi fiyatlar sunarken, aynı zamanda kalite ve değer sunuyoruz. Beklentileri daha az maliyet ve kalite ile müşteriye sunmaktır.

Sürekli İyileştirme: Müşterilerimizden gelen geri bildirimlerini dikkate alıyor, ürünlerimiz ile ilgili iyileştirmeler yapıyoruz. Sürekli olarak müşterilerimizin memnuniyetini artırmak için çaba sarf ediyoruz.

Home
Account
Cart
Search
Explore
Drag